ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Οι 5… ιδιαίτεροι χάρτες που δεν μας δίδαξαν στο σχολείο! (φωτό)

Οι 5… ιδιαίτεροι χάρτες που δεν μας δίδαξαν στο σχολείο! (φωτό)

Η Γεωγραφία διδάσκει στους μαθητές των σχολείων τα κράτη, τις πρωτεύουσες, τον πληθυσμό, τις χώρες που συνορεύουν μεταξύ τους, ακόμη τη μορφολογία του εδάφους, τα ποτάμια, τις λίμνες και το υψόμετρο των βουνών.

Αυτό, βέβαια, είναι το κλασικό μάθημα της Γεωγραφίας, που γίνεται μέσα από τους συνηθισμένους χάρτες. Υπάρχει, όμως, και ένα πιο… προχωρημένο μάθημα για ενηλίκους που διδάσκεται εκτός σχολείων, μέσα από μια σειρά “εκκεντρικών” χαρτών. Αναρωτηθήκατε ποτέ, για παράδειγμα, πώς είναι το μέγεθος του πέους ή του στήθους σε σύγκριση με τον υπόλοιπο κόσμο; Ποιες χώρες “χαμογελούν” περισσότερο από τις άλλες; Πόσο έξυπνοι είναι οι συμπατριώτες σας σε σύγκριση με τα άλλα έθνη; Κανείς δεν σας τα δίδαξε όλα αυτά στο σχολείο; Εμείς σας παρουσιάζουμε τους 5 πιο “διασκεδαστικούς” χάρτες που θα λύσουν όλες τις απορίες σας!

1. Χάρτης μεγέθους στήθους

2. Χάρτης… ευτυχίας

3. Χάρτης κοινωνικής δικτύωσης

4. Χάρτης IQ

5. Χάρτης μεγέθους ανδρικού μορίου

Πηγή: perierga.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.