ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανήλικων που έκλεβε στις στάσεις λεωφορείων

Εξαρθρώθηκε συμμορία ανήλικων που έκλεβε στις στάσεις λεωφορείων

Η συμμορία προσέγγιζε τα θύματα της, κυρίως άλλους ανήλικους, σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια. Τα θύματα αναγνώρισαν τους δράστες και η ομάδα εξαρθρώθηκε από το τμήμα ασφάλειας της περιοχής.

Οι αστυνομικοί, μετά από καταγγελίες και έρευνες, προσήγαγαν προχθές το απόγευμα τρεις ανήλικους, οι οποίοι ανέμεναν σε στάση λεωφορείου χωρίς να επιβιβάζονται στα διερχόμενα λεωφορεία.

Στην Ασφάλεια κλήθηκαν θύματα ληστειών τον τελευταίο καιρό, οι οποίοι αναγνώρισαν τους ανήλικους ως τους δράστες των επιθέσεων σε βάρος τους, γι’ αυτό και συνελήφθησαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί 11 ληστείες σε βάρος πεζών στην περιοχή των Άνω Λιοσίων σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον τακτικό ανακριτή Ανηλίκων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.