ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανακάλυψαν τεράστια φυτεία κάνναβης στη Μάνη

Ανακάλυψαν τεράστια φυτεία κάνναβης στη Μάνη

Η Αστυνομία οργάνωσε επιχείρηση για να κάνει αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου όπου και βρήκαν μεγάλη φυτεία υδροπονικής κάνναβης…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μια αποθήκη δίπλα στο σπίτι ενός 54χρονου σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης στη Μεσσηνία, στέγαζε ένα πλήρες εργαστήριο για την παραγωγή χασίς με την υδροπονική μέθοδο καλλιέργειας και την αρκετά μεγάλη φυτεία κάνναβης που καλλιεργούσε ο ιδιοκτήτης.

Μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, οργάνωσαν επιχείρηση για να κάνουν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του υπόπτου. Όταν δεν βρήκαν κάτι παράνομο εκεί, ερεύνησαν και την αποθήκη, όπου αντίκρισαν τη φυτεία με τα 31 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 εκατοστών ως 1,60 μέτρου που αναπτύσσονταν με τη βοήθεια ειδικών λαμπτήρων και ηλεκτρικού μηχανισμού για τον εξαερισμό και την θέρμανση.

Στον ίδιο χώρο, εκτός από τον εξοπλισμό για την υδροπονική καλλιέργεια, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 623 γραμμαρίων, αλλά και λαθραίο καπνό βάρους 333 γραμμαρίων. Ο 54χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.