ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Έκλεψε τις εισπράξεις και έφυγε σαν κύριος! (βίντεο)

Κρήτη: Έκλεψε τις εισπράξεις και έφυγε σαν κύριος! (βίντεο)

Ένα λεπτό χρειάστηκε ένας άντρας, για να κλέψει τις εισπράξεις μιας επιχείρησης σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου.

Όπως βλέπετε στο βίντεο που κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει η επιχείρηση, ένας νεαρός πηγαίνει ανενόχλητος μέρα-μεσημέρι στο γραφείο, ανοίγει την ταμειακή μηχανή και αφαιρεί τις μέχρι τότε εισπράξεις.

Στη συνέχεια έφυγε σαν… κύριος προς άγνωστη κατεύθυνση. Λίγη ώρα αργότερα, ο υπάλληλος αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε τις Αρχές, που αναζητούν τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.