ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Μεγαλογιατρός μετέφερε τους ασθενείς του στην Κατερίνη για να μην πληρώνει αποδείξεις

Θεσσαλονίκη: Μεγαλογιατρός μετέφερε τους ασθενείς του στην Κατερίνη για να μην πληρώνει αποδείξεις

Στον νευροχειρούργο επιβλήθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ και άνοιγμα των λογαριασμών του.

Στην απόχη της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) έπεσε μεγαλογιατρός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πιάστηκε να μεταφέρει ασθενείς του από Θεσσαλονική στην Κατερίνη με σκοπό να μείνει… μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και να μπορεί να μην κόβει αποδείξεις.

Πρόκειται για νευροχειρουργό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος διατηρεί και δεύτερο ιατρείο-παράρτημα στην Κατερίνη. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, όπως έδειξε ο έλεγχος, ο γιατρός προέτρεπε τους ασθενείς του -όσους μπορούσαν τουλάχιστον- να τον επισκέπτονται στην Κατερίνη για να τους εξετάζει, επειδή εκεί ένιωθε πιο άνετα να μην κόβει σχεδόν ποτέ καμία απόδειξη.

Μετά από έλεγχο της ΑΑΔΕ, ο γιατρός πιάστηκε στο ιατρείο της Κατερίνης να μην έχει κόψει 13 αποδείξεις. Ουσιαστικά δεν είχε κόψει τίποτε εκείνη την ημέρα. Ωστόσο, όπως προβλέπει ο νόμος, οι ελεγκτές δεν έκλεισαν το ιατρείο του, για να μη στερηθούν οι ασθενείς τις υπηρεσίες του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο ο ιατρός πλήρωσε πρόστιμο 1.500 ευρώ και, από την άλλη, η εφορία θα ελέγξει και για πολλά χρόνια πίσω τους τραπεζικούς λογαριασμούς και το «πόεθν έσχες» για την περιουσία που κατέχει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.