ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δώδεκα εκατ.ευτώ κόστισαν τα επεισόδια στο Αμβούργο για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Δώδεκα εκατ.ευτώ κόστισαν τα επεισόδια στο Αμβούργο για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Κατά την σύνοδο της G20 πριν λίγο καιρό, υπήρξαν σοβαρά επεισόδια με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές και κοστίζουν στις ασφαλιστικές εταιρείες περίπου 12 εκατ. ευρώ.

Η Ένωση Γερμανών Ασφαλιστών ανέφερε την Τρίτη πως η αρχική εκτίμηση ανεβάζει το κόστος των καταστροφών σε περίπου 12 εκατ. ευρώ, με τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα να αντιστοιχούν στο ένα τρίτο του ποσού.

Όπως μεταδίδει το Politico, η πόλη του Αμβούργου, μαζί με την Τράπεζα Επενδύσεων και Στήριξης του Αμβούργου, έχουν δημιουργήσει ένα Ταμείο για να βοηθήσουν τους ανθρώπους που δεν είναι ασφαλισμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.