ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βανδάλισαν οικισμούς φιλοξενίας προσφύγων στις Οινούσες (φωτό)

Βανδάλισαν οικισμούς φιλοξενίας προσφύγων  στις Οινούσες (φωτό)

Σημαντικές φθορές στους 6 οικίσκους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών που είναι τοποθετημένοι στο νέο λιμάνι των Οινουσσών, προξένησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου άγνωστοι δράστες.

Με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων έσκισαν τους προκάτ οικίσκους που είχε μεταφέρει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ στο νησί έπειτα από αίτημα του Δήμου Χίου καταστρέφοντας τους σχεδόν ολοσχερώς.

«Μέσα στους οικίσκους είχαμε ρούχα και άλλα είδη τα οποία είχαμε συγκεντρώσει ρούχα, παπούτσια και άλλα είδη για να τα δίνουμε στους ανθρώπους που έφθαναν στις Οινούσσες μέσα στον χειμώνα. Παρέμεναν μέσα στους οικίσκους για λίγες ώρες μέχρι να τους μεταφέρουν στο λιμάνι της Χίου. Αυτά τα είδη δεν τα άγγιξαν καθόλου. Οι ζημιές όμως στα προκάτ είναι μεγάλες», ανέφερε ο Γιώργος Δανιήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: politischios

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.