ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αδερφός Κ.Φραζελά: «Πολύ πιθανό είναι ένα δεύτερο αυτοκίνητο να τον πάτησε και να τον σκότωσε» (φωτό)

Αδερφός Κ.Φραζελά: «Πολύ πιθανό είναι ένα δεύτερο αυτοκίνητο να τον πάτησε και να τον σκότωσε» (φωτό)

Σε αναζήτηση των αυτόπτων μαρτύρων, που έτυχε να βρίσκονται παρόν το μεσημέρι Σαββάτου 6 Μαΐου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο ύψος του νοσοκομείου Άγιος Σάββας, βρίσκεται ο Αλέξανδρος Φραζέλας, αδερφός του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου, που σκοτώθηκε μετη μηχανή του, στο σημείο.

Ο άτυχος Κωνσταντίνος που επέβαινε στη μηχανή του έπεσε από αυτή στο δρόμο όταν φρενάρισε απότομα αφού μπροστά του πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου το ξεπάρκαρε χωρίς όμως να προσέξει τον διερχόμενο οδηγό της μηχανής .

Ο Αλέξανδρος Φραζελάς όπως είπε εκτιμά πως ο θάνατος του αδερφού του δεν προήλθε μονάχα από το πέσιμο από τη μηχανή αλλά πολύ πιθανό είναι ένα δεύτερο αυτοκίνητο να τον πάτησε και να τον σκότωσε.

Το σενάριο αυτό το στηρίζει στις εξετάσεις που πήρε από την νεκροψία που έγινε στο πτώμα του αδερφού του. Επίσης όπως λέει η αλήθεια θα λάμψει όταν θα πάρει στα χέρια του και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν την κίνηση εκείνη την ώρα .

«Δεν έχω ακόμα το βίντεο στα χέρια μου , που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του δρόμου το τροχαίο με τον αδερφό μου και για αυτό παρακαλώ όσοι μάρτυρες είδαν τι ακριβώς συνέβη να μιλήσουν μαζί μου για να μπορέσω να μάθω όλη την αλήθεια σχετικά με το θάνατο του αδερφού μου . Πολύ φοβάμαι ότι ενεπλάκη και δεύτερο αυτοκίνητο στο θανάσιμο τραυματισμό του γιατί τα χτυπήματα στο σώμα του ,σύμφωνα με την νεκροψία ήταν πολλά. Αυτό είναι ένα δεύτερο σενάριο που ακόμη δεν μπορώ να το διασταυρώσω αν τον πάτησε αμάξι γιατί ακόμα δεν έχω καμία απάντηση από την αστυνομία. Η νεκροψία έδειξε σπασμένα πλευρά, ρήξη στο ήπαρ , είχαν γεμίσει με αίμα οι πνεύμονες και είχε σπάσει η κεντρική αρτηρία. Όλα αυτά δεν γίνεται να συμβούν με ένα πέσιμο από την μηχανή για αυτό εγώ φοβάμαι ότι τον πάτησε αυτοκίνητο», λέει ο αδερφός του άτυχου Κωνσταντίνου.

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο αδερφός μου καθώς οδηγούσε με τη μηχανή του, όπως προχωρούσε στη λωρίδα του, ξαφνικά ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ξεπάρκαρε από τη θέση του και ο αδερφός μου που ερχόταν εκείνη τη στιγμή πάτησε απότομα φρένο για να μην τρακάρει. Το αποτέλεσμα ήταν η μηχανή να σηκωθεί στη μια ρόδα και να γυρίσει τούμπα χωρίς να υπάρξει πρόσκρουση με το όχημα. Αυτός που του έκλεισε το δρόμο βρέθηκε μετά από πολλές προσπάθειες δικές μου αλλά τώρα θέλουμε κι άλλους μάρτυρες να μας βοηθήσουν για να μάθω ποιος ευθύνεται για το θάνατο του αδερφού μου», προσθέτει o κ.Αλέξανδρος Φραζελάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.