ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΗΠΑ: 44χρονη δασκάλα αποπλάνησε 15χρονο μαθητή (φωτό)

ΗΠΑ: 44χρονη δασκάλα αποπλάνησε 15χρονο μαθητή (φωτό)

Ο 15χρονος δήλωσε πως με την δασκάλα του επικοινωνούσαν μέσω Snapchat κι οτι έιχαν ερωτικές επαφές στο σπίτι της αλλά και σε πάρκο…

Σχέση με έναν 15χρονο μαθητή της είχε μια 44χρονη δασκάλα στνην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ο μαθητής ήταν αυτός που οδήγησε στην αποκάλυψη της σχέσης, όταν μίλησε στον σχολικό προϊστάμενό του. Αργότερα, δήλωσε στους ερευνητές της αστυνομίας της Πενσιλβάνια πως στις αρχές Ιουλίου πήγε για κολύμπι στο σπίτι της 44χρονη Νίκι Βάρνεϊ, που ήταν δασκάλα Φυσικής στο Williamsburg High School.

«Η ανάρμοστη επαφή ξεκίνησε όταν ενώ κολυμπούσε στην οικία της, μεταφέρθηκαν στην μπανιέρα», αναφέρει η έκθεση του επιθεωρτητή της αστυνομίας.

Ακολούθως πήγαν στο πάρκο της περιοχής, όπου έκαναν βόλτα τον σκύλο της 44χρονης και στην συνέχεια έκαναν σεξ σε ένα από τα παγκάκια!

Ο 15χρονος δήλωσε πως με την δασκάλα του επικοινωνούσαν μέσω Snapchat, όπου τα μηνύματα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και πολύ σύντομα διαγράφονται.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, το αγόρι δήλωσε ότι η 44χρονη τον πήρε από την προπόνηση μπάσκετ και τον οδήγησε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ για δεύτερη φορά.

Μετά τις αποκαλύψεις, η δασκάλα παραδέχτηκε την σχέση και πλέον κρατείται με εγγύηση 150.000 δολάρια, έως ότου δικαστεί για συνολικά οκτώ αδικήματα, μεταξύ των οποίων και αποπλάνηση ανηλίκου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.