ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Διακοπή νερού στε Πετράλωνα και Ταύρο – Δείτε την ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Διακοπή νερού στε Πετράλωνα και Ταύρο – Δείτε την ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ

Το πρωί της Παρασκευής 1 Σεπτεμβρίου θα μείνουν χωρίς νερό οι κάτοικοι του δήμου Αθηναίων και Μοσχάτου -Ταύρου…

Διακοπή της παροχής νερού θα υπάρξει από τις 10 το βράδυ της Πέμπτης ως τις 6 το πρωί της Παρασκευής σε περιοχές των δήμων Αθηναίων και Μοσχάτου -Ταύρου, λόγω τεχνικών εργασιών, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ.

Πρόκειται για τα Κάτω Πετράλωνα και για περιοχή του Ταύρου, που περικλείεται από τις οδούς
Πέτρου Ράλλη – Προφ. Δανιήλ – Κων/λεως – Αγρινίου – Χανδρή – Θεσσαλονίκης – Αιολίδος – Πυλάδου – Πειραιώς.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΥΔΑΠ:

«Από την ΕΥΔΑΠ ανακοινώνεται ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού στις περιοχές:

– Σε τμήμα των Κάτω Πετραλώνων του Δήμου Αθηναίων.

– Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ταύρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου που περικλείεται από τις οδούς: (Πέτρου Ράλλη – Προφ. Δανιήλ – Κων/λεως – Αγρινίου – Χανδρή – Θεσσαλονίκης –Αιολίδος – Πυλάδου – Πειραιώς)

Διάρκεια από Πέμπτη 31/8/2017 στις 22:00 μ.μ. έως και Παρασκευή 1/9/2017 στις 06:00 π.μ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισημαίνεται ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.