ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Ντου» συμβασιούχων σε συνεδρίαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Θεσσαλονίκη (φωτό, βίντεο)

«Ντου» συμβασιούχων σε συνεδρίαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην Θεσσαλονίκη (φωτό, βίντεο)

Έξω από το ξενοδοχείο «Grand Hotel» στην οδό Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη έχουν συγκεντρωθεί από τις 9:30 σήμερα, μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ και δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης.

Μέλη του Συλλόγου μπήκαν στην αίθουσα, όπου διεξάγεται η διημερίδα του Ελεγκτικού Συνεδρίου για θέματα δημοσιονομικής διαχείρισης των ΟΤΑ και ανήρτησαν πανό. Μάλιστα, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Σοφία Εξαδακτύλου έκανε παρέμβαση, ενώ κάτω από αποδοκιμασίες μίλησε και η πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Ανδρονίκη Θεοτοκάτου.

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ανάφερε από το βήμα «Εμείς πληρώνουμε». Τότε οι εργαζόμενοι άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, υποστηρίζοντας ότι είναι απλήρωτοι από τον Ιούλιο.

Στη συνέχεια αποχώρησαν από την αίθουσα και παραμένουν στον αύλειο χώρο του ξενοδοχείου. Σημειώνεται πως έχουν προχωρήσει σε στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τη λήξη της πρώτης βάρδιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.