ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φιλιατά: Εξαφανίστηκε νεαρός κτηνοτρόφος – Πήγε στο στάβλο του και δεν επέστρεψε ποτέ

Φιλιατά: Εξαφανίστηκε νεαρός κτηνοτρόφος – Πήγε στο στάβλο του και δεν επέστρεψε ποτέ

Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του με το κλειδί μάλιστα πάνω στην μηχανή. Ο 35χρονος νεαρός ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει την παραμικρή ένταση…

Άκαρπες έχουν αποβεί μέχρι στιγμής οι έρευνες για την ανεύρεση ενός νεαρού κτηνοτρόφου που εξαφανίστηκε από τη Σίδερη Φιλιατών. «Σαν ν’ άνοιξε η γη και τον κατάπιε» αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της Αστυνομίας, ενώ αναστάτωση έχει προκληθεί στο χωριό.

Ο 35χρονος Η.Ν, ήταν χαμηλών τόνων, εργατικός, χωρίς ποτέ να έχει προκαλέσει την παραμικρή ένταση και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. Την Κυριακή το πρωί έφυγε από το σπίτι του με προορισμό τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις της οικογένειες και από το μεσημέρι, όταν δεν επέστρεψε, ξεκίνησε η επιχείρηση αναζήτησης.

Στον στάβλο βρέθηκε το αυτοκίνητο του νεαρού με το κλειδί μάλιστα πάνω στην μηχανή. Εκεί βρέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο απ’ όπου είχε επικοινωνήσει με τη σύζυγό του για τελευταία φορά.

Τόσο γύρω από το στάβλο όσο και στην ευρύτερη περιοχή δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του νεαρού, ενώ δεν έχουν εντοπιστεί σημάδια που θα μαρτυρούσαν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιοχή πάντως είναι εξαιρετικά απομονωμένη και δύσβατη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.