ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δυο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις για σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Δυο προγραμματισμένες συγκεντρώσεις για σήμερα στην Θεσσαλονίκη

Δύο συγκεντρώσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 5ου δημοτικού σχολείου Συκεών.

Οι γονείς θα συγκεντρωθούν στις 08:30 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για τη μεταφορά των μαθητών στο σχολείο. Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση, «τα παιδιά και οι γονείς των σχολείων μας διανύουν καθημερινά πάνω από ένα χιλιόμετρο για να φτάσουν στο προορισμό τους, το οποίο λόγω μορφολογίας του εδάφους στην περιοχή μας είναι μαρτύριο. Θεωρούμε ότι η μεταφορά των μαθητών μας δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη που την επιβάλλει η έλλειψη σχολικής μονάδας στην περιοχή μας».

Στις 18:00, διαμαρτυρία συμπαράστασης θα πραγματοποιηθεί μπροστά από το Ισπανικό προξενείο της Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Καταλονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: thestival.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.