ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση 32χρονης εφοριακού: «Δεν έπρεπε να βγει στα κανάλια ο πατέρας» (βίντεο)

Υπόθεση 32χρονης εφοριακού: «Δεν έπρεπε να βγει στα κανάλια ο πατέρας» (βίντεο)

Ο δικηγόρος του πατέρα, Απόστολος Λύτρας, της άτυχης 32χρονης εφοριακού Δοράς Ζέμπερη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την πορεία των ερευνών και τις δηλώσεις του πατέρα της, Κώστα Ζέμπερη, μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του.

«Είπε την αλήθεια» δήλωσε ο κ. Λύτρας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

«Είχε να μιλήσει με την κόρη του εννέα μήνες. Μάλιστα γνωρίζω και τη συνάντηση που είχαν και σε ποιο σημείο την είχαν, και ήταν παρών και ο αδελφός της άτυχης κοπέλας. Εκεί του είπε ότι είχε προβλήματα με τη δουλειά, τώρα πώς έφτασε αυτό να το μεταφέρει κατά αυτό τον τρόπο [για τη λίστα Λαγκάρντ]», τόνισε.

«Κατ’ αρχήν ήμουν εναντίον ότι έβγαινε και μιλούσε. Δεν ήταν θέμα να λύσουν τα οικογενειακά στα κανάλια», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Ο πατέρας για κάποιο λόγο με αυτές τις δηλώσεις μπήκε στο κάδρο και υπήρχαν υπόνοιες. Ήταν πολύ διαβολική σύμπτωση για να είναι αληθινή και για το ότι είπε πως πήγε αμέσως μετά τυχαία μετά τη δολοφονία της κόρης του, δυσκολεύτηκαν να τον πιστέψουν».

Όπως επεσήμανε ο δικηγόρος, «ο πατέρας μόνος του πήγε και είπε ότι πέρασε από το σημείο. Δυστυχώς, πρώτα μίλησε στα κανάλια και μετά στην αστυνομία», υπογραμμίζοντας ότι στην αρχή η αστυνομία δεν τον είχε βρει, ωστόσο μόλις τον εντόπισαν πήγε αμέσως

Ερωτηθείς, αν η μαρτυρία του πατέρα έχει να συμβάλλει στο να βρεθεί η άκρη του νήματος, ο δικηγόρος απάντησε ότι το περίεργο είναι οι 14 μαχαιριές. «Ακόμα οι έρευνες είναι σε αρχικό στάδιο. Περιμένουμε τα εργαστηριακά αποτελέσματα, το DNA, την εξέταση του κινητού της κοπέλας. Αυτό που μπορεί να προσφέρει ο πατέρας είναι αυτό που δήλωσε ότι του έκανε εντύπωση ο άνθρωπος που επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο»

Τόνισε ακόμη ότι δεν βοηθά να υπάρχουν διαφορές, ενώ όσον αφορά τις οικονομικές συναλλαγές της οικογένειας, ο δικηγόρος σημείωσε ότι ο πατέρας είχε πάρει ένα δάνειο πριν από 20 χρόνια για ένα σπίτι στο Γαλάτσι και η κοπέλα για ένα άλλο στη Σχολή Ευελπίδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.