ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Λύθηκε το μυστήριο με το γερμανικό… «περιπολικό» (upd)

Κρήτη: Λύθηκε το μυστήριο  με το γερμανικό…  «περιπολικό» (upd)

(Ανανέωση 20:35) Λύθηκε το μυστήριο με το γερμανικό «περιπολικό» που εμφανίστηκε σε δρόμο της Κρήτης.

Όπως πληροφορούμαστε από την Κρήτη πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει αγοραστεί από πλειστηριασμό στην Γερμανία και πρόκειται είτε για κάποιο αυτοκίνητο ιδιωτικής κλινικής ή ιδιωτικής εταιρείας security.

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από κάτοικο της Κρήτης ο οποίος το έφερε με πλοίο στο Ηράκλειο και στη συνέχεια το μετέφερε στο χωριό του στο νομό Ηρακλείου όπου και φωτογραφήθηκε καθ΄οδόν!

——————————————————————————————————————————————

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην Κρήτη γερμανικό περιπολικό που κόβει βόλτες ανενόχλητο, ενώ μυστήριο προκαλεί το γεγονός ότι οι επιβάτες του είναι επίσης με στολές που φέρουν γερμνανικά διακριτικά.

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε πολλούς πολίτες, η εμφάνιση στους δρόμους του Ηρακλείου, στην πόλη αλλά και στην ενδοχώρα, ενός αστυνομικού αυτοκινήτου οποίο φέρει τα πλήρη γερμανικά διακριτικά και φυσικά γερμανικές πινακίδες!

Μάλιστα, πριν από λίγο, το εν λόγω αυτοκίνητο κινήθηκε προς την περιοχή του Σκαλανίου όπου και φωτογραφήθηκε από διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το προσωπικό που ήταν μέσα στο όχημα, ήταν με γερμανικά επίσης διακριτικά.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: www.ekriti.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.