Φρεάτιο τινάχτηκε στον αέρα – Πανικός στη Χαλκίδα από την ισχυρότατη έκρηξη (φώτο)

Φρεάτιο τινάχτηκε στον αέρα – Πανικός στη Χαλκίδα από την ισχυρότατη έκρηξη (φώτο)

Ένας εκκωφαντικός θόρυβος ακούστηκε σήμερα, γύρω στις 10 το πρωί, σε έναν από τους πιο εμπορικούς πεζοδρόμους της Χαλκίδας.

Ο θόρυβος έκανε πολλούς περαστικούς αλλά και καταστηματάρχες να αναζητήσουν την προέλευσή του, μέχρι που διαπιστώθηκε ότι είχε προηγηθεί έκρηξη σε φρεάτιο της ΔΕΗ μπροστά από γνωστό εμπορικό κατάστημα ενδυμάτων.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, που δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο, η υπάλληλος του καταστήματος η οποία στεκόταν στην πόρτα και λίγα δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη έκανε τρία βήματα προς τα πίσω, ξαφνικά είδε το φρεάτιο και τις πέτρες να εκτινάσσονται στον αέρα. Από το σοκ αδυνατούσε ακόμη και να κουνηθεί από τη θέση της και να τρέξει να προστατευτεί. Εκ των υστέρων, ανέφερε ότι από το πρωί αναδύονταν μία περίεργη μυρωδιά από το σημείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη δεν αφορά σε κάποια βλάβη στη ΔΕΔΔΗΕ, αλλά στη μεγάλη συγκέντρωση αερίων και ειδικότερα του μεθανίου από γειτονικό βόθρο. Μία σπίθα που μπορεί να πετάχτηκε από τα καλώδια της ΔΕΗ, τα οποία περνούν από κάτω, ήταν αρκετή για να προκαλέσει το κακό. Το συμβάν διερευνάται για να διαπιστωθούν ακριβώς οι αιτίες της έκρηξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.