ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συγκινεί ο καθηγητής της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα, έκλαιγε όλο το αμφιθέατρο»! (βίντεο)

Συγκινεί ο καθηγητής της Ελένης Τοπαλούδη: «Δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα, έκλαιγε όλο το αμφιθέατρο»! (βίντεο)

Ο καθηγητής της Ελένης Τοπαλούδη μιλάει για τις δύσκολες ώρες των μαθημάτων μετά τη δολοφονία. Με τους συμφοιτητές της άτυχης Ελένης να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

«Πριν μία εβδομάδα δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα. Βρισκόμουν μπροστά σε ένα αμφιθέατρο που έκλαιγε», ανέφερε ο καθηγητής της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Ο καθηγητής της 21χρονης, μιλώντας στην εκπομπή του Star, σκιαγράφησε το προφίλ της άτυχης φοιτήτριας και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στο Πανεπιστήμιο αμέσως μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ήξερα ότι όλοι γνώριζαν. Ήταν η πιο σιωπηλή υποδοχή που είχα ποτέ. Ένιωθα τη λύπη τους. Ένιωθα ότι ήθελαν να ακούσουν κάτι. Κανείς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.