ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πατέρας ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου – Περιμένει τη γέννηση της κόρης του

Πατέρας ξανά ο Υπάτιος Πατμάνογλου – Περιμένει τη γέννηση της κόρης του

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Υπάτιος Πατμάνογλου, καθώς γεννά η σύζυγός του, Εμμανουέλα Βογιατζή.

Από στιγμή σε στιγμή περιμένει τη γέννηση της κόρης του ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Η σύζυγός του βρίσκεται σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Αθήνας και είναι όλα έτοιμα για να φέρει στο κόσμο το μωράκι τους, που όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι κοριτσάκι.

Ο Υπάτιος θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε ο γιος του ιδιοκτήτη των JUMBO και έκοψε το νήμα της ζωής της γυναίκας του και του 3χρονου γιου τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» το ζευγάρι ανέμενε τη κορούλα τους σε μια εβδομάδα, αλλά από ό,τι φαίνεται το μωρό θα γεννηθεί γρηγορότερα καθώς έχει ξεκινήσει ήδη η διαδικασία του τοκετού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Υπάτιος βρήκε το κουράγιο να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή του και στις 10 Δεκεμβρίου του 2018 παντρεύτηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο την εγκυμονούσα εκλεκτή της καρδιάς του Εμμανουέλα, στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρκέλλας στο Πανόραμα Κινέτας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.