
Στη βεβαίωση 58 παραβάσεων σε κατόχους οχημάτων και δικύκλων στη Λ. Σχιστού και στη Λ. Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι, προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, και του Β΄ Τμήματος Τροχαίας Πειραιώς, με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος ΟΠΚΕ και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
Η επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε νυχτερινές ώρες της 11ης και πρώτες πρωινές ώρες της 12ης Απριλίου 2019 στο πλαίσιο ελέγχων για αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας σε δημόσιες οδούς και χώρους.
Σύμφωνα Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής βεβαιώθηκαν οι εξής παραβάσεις:
• 11 παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
• 10 παραβάσεις για μη χρήση προστατευτικού κράνους
• 7 παραβάσεις για φιμέ ανεμοθώρακα
• 6 παραβάσεις για θέση σε κυκλοφορία οχήματος χωρίς κατάλληλο σιγαστήρα
• 3 παραβάσεις για μη ισχύουσα ασφαλιστική κάλυψη
• 2 παραβάσεις για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
• 1 παράβαση για επικίνδυνους ελιγμούς
• 18 λοιπές παραβάσεις (ζώνη ασφαλείας, δυσδιάκριτες πινακίδες κυκλοφορίας κ.ά.)
Επιπλέον υποβλήθηκαν 11 μηνύσεις και 1 Έκθεση Αρχής ενώ αφαιρέθηκαν
– 7 άδειες ικανότητας οδήγησης
– 18 άδειες κυκλοφορίας και
– 9 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας
Τέλος, ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό 11 οχήματα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.