ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τι είπε στην κάμερα ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης των Αιθιοπικών Αερογραμμών Α.Μαυρόπουλος

Τι είπε στην κάμερα ο μοναδικός επιζών της μοιραίας πτήσης των Αιθιοπικών Αερογραμμών Α.Μαυρόπουλος

Για τη σοκαριστική αυτή εμπειρία που έζησε ένα μήνα πριν, μίλησε ο Αντώνης Μαυρόπουλος, ο Έλληνας Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ένωσης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων.

Ταξιδεύοντας προς το Ναϊρόμπι για να παρευρεθεί στο συνέδριο του ΟΗΕ για το περιβάλλον, που πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια, όταν έφτασε στην Αντίς Αμπέμπα έχασε την πτήση του για το Ναϊρόμπι. Λίγη ώρα αργότερα πληροφορούταν ότι η πτήση αγνοούνταν και στη συνέχεια τον ενημέρωσαν ότι το αεροπλάνο είχε συντριβεί, παρασύροντας στον θάνατο 157 ανθρώπους.

Τα όσα έζησε που είναι, δίχως υπερβολή, βγαλμένα από σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, περιέγραψε ο Αντώνης Μαυρόπουλος στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της σημερινής υπογραφής -από τον Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας- των συμβάσεων των μελετών ωρίμανσης, προκειμένου να κατασκευαστούν επτά μονάδες επεξεργασίας βιοαποβλήτων.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=911vf1bTkXA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=uNlQHGUNUEY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.