ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατά συρροήν κλέφτης «ξάφρισε» 121 αυτοκίνητα από το 2016!

Κατά συρροήν κλέφτης «ξάφρισε» 121 αυτοκίνητα από το 2016!

Ο φόβος και ο τρόμος είχε γίνει ένας κατά συρροήν κλέφτης για τους κατοίκους του Ηρακλείου, αφού από το 2016 έως και τον περασμένο Μάρτιο δρούσε ανενόχλητος και είχε καταφέρει να ξαφρίσεις 121 αυτοκίνητα.

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει εδώ και τρία χρόνια για τους κατόχους οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου ένας 44χρονος αλλοδαπός ο οποίος -ούτε λίγο, ούτε πολύ- είχε διαπράξει 121 (!) διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα από το 2016 ως τον περασμένο Μάρτιο!

Ο δράστης είχε ξαφρίσει χρήματα συνολικού ύψους 3.740 ευρώ, αλλά και κοσμήματα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, ρούχα και παπούτσια, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα, που η συνολική αξία τους ξεπερνά τα 60.000 ευρώ! Ωστόσο, οι άνδρες της Ασφαλείας έφτασαν στα ίχνη του χάρη στην ανάλυση του τρόπου δράσης του.

Κατά την διάρκεια έρευνας που έγινε στην κατοικία του δράστη, σε έναν αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούσε και στη μοτοσικλέτα του που κατασχέθηκε, βρέθηκαν μετρητά ύψους 35.300 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, αλλά και κοσμήματα, κινητά, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, 150 φυσίγγια, 26 συσκευασίες με ένα κιλό και 300 γραμμάρια καπνού χωρίς ταινίες του φόρου κατανάλωσης και πέντε συσκευασίες με ανταλλακτικά ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O 44χρονος, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές υπηρεσίες για κλοπές, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.