ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Με δυσάρεστες εκπλήξεις ξεκίνησε η πενταήμερη για τους μαθητές Λυκείου της Ύδρας

Με δυσάρεστες εκπλήξεις ξεκίνησε η πενταήμερη για τους μαθητές Λυκείου της Ύδρας

Οι μαθητές έφτασαν στη Σύρο και πολύ γρήγορα έγιναν έξω φρενών, αφού οι βαλίτσες τους ήταν βρεγμένες.

Μαθητές Λυκείου της Ύδρας, επέλεξαν τη Σύρο για την πενταήμερη εκδρομή τους, αλλά τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όπως αποκάλυψε η καθηγήτρια που τους συνοδεύει, η αεροπορική εταιρεία που επέλεξαν για το ταξίδι από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», τους παρέδωσε τις βαλίτσες τους βρεγμένες!

Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες την ημέρα που ήρθε στο νησί το σχολείο, γι αυτό και επέλεξαν να έρθουν αεροπορικώς και όχι ακτοπλοϊκώς όπως συνηθίζουν τα περισσότερα σχολεία.

Θέλησαν λοιπόν να ταλαιπωρηθούν λιγότερο και να φτάσουν πιο γρήγορα στη Σύρο προκειμένου να εξοικονομήσουν περισσότερο χρόνο. Όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο της Σύρου και παρέλαβαν τις αποσκευές διαπίστωσαν ότι τα πράγματα τους ήταν έτοιμα για άπλωμα…γιατί στο Ελευθέριος Βενιζέλος οι υπάλληλοι άφησαν τα προσωπικά τους αντικείμενα εκτεθειμένα για αρκετές ώρες στη βροχή.

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για το «ταξίδι» των αποσκευών τους από τη στιγμή του check in μέχρι και την παραλαβή τους στο αεροδρόμιο του προορισμού τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τα άλλα οι μαθητές κατέθεσαν στεφάνι στον Ανδριάντα του Ανδρέα Μιαούλη και συνέχισαν την περιήγησή τους, στο κυκλαδίτικο νησί…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.