Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο – Η μητέρα το πέταξε και ξεψύχησε (upd)

Βρέφος βρέθηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στο Αίγιο – Η μητέρα το πέταξε και ξεψύχησε (upd)

Ανανέωση: (13:30)

H είδηση ότι βρέθηκε μωρό νεκρό μέσα σε κάδο απορριμάτων στο Αίγιο έχει προκαλέσει σοκ στο Πανελλήνιο καθώς όπως όλα δείχνουν μπορούσε να σωθεί η ζωή του.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία Αιγίου δέχτηκε χθες ανώνυμο τηλεφώνημα, ότι υπάρχει μωρό πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων, το οποίο είχε πετάξει η μητέρα του αμέσως μετά τη γέννα. Η μητέρα είναι 30 χρόνων και ανύπαντρη.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, άνδρες της Ασφάλειας και της ομάδας «ΔΙΑΣ» έφτασαν στο σπίτι της μητέρας, η οποία αρνήθηκε ότι είχε γεννήσει και ότι δεν είχε προβεί σε αυτή την πράξη.

Ωστόσο, παρότι έγινε γνωστό το όνομα της μητέρας, δεν έγινε πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί εάν όντως είχε γεννήσει ή όχι και στη συνέχεια όπως αποδείχτηκε δεν ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία, ώστε να βρεθεί πιο έγκαιρα το μωρό και ίσως να σωθεί, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ aigialeia24.gr.

Όμως, μετά από αρκετές ώρες, η γυναίκα υπέστη αιμορραγία και εσπευσμένα μπήκε στο Νοσοκομείο στο Ρίο, όπου επιβεβαιώθηκε από τους γιατρούς ότι πριν λίγες ώρες όντως είχε γεννήσει.

Τότε οι άνδρες της Ασφάλειας, έψαξαν εξονυχιστικά τους κάδους απορριμμάτωνστην περιοχή του Συνοικισμού Αιγίου και βρήκαν το μωρό νεκρό.

Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Ρίο, ενώ θα διενεργηθεί προανάκριση.


Φρικιαστικό περιστατικό εξετάζει τις τελευταίες ώρες η Ασφάλεια Αιγίου, καθώς μια 30χρονη γυναίκα από το Αίγιο πέταξε το νεογέννητο μωρό της σε κάδο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Συνοικισμό Νικολάου Πλαστήρα στην αχαϊκή πόλη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του filodimos.gr, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία πως η εν λόγω γυναίκα πέταξε το μωρό σε κάδο και ακολούθως πήγε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν το μωράκι ήταν ζωντανό όταν η μάνα του το πέταξε στον κάδο. Θα διεξαχθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν το βρέφος ήταν ζωντανό όταν το πέταξε στον κάδο, ενώ θα ληφθεί και DNA για να διαπιστωθεί αν όντως το μωρό ήταν δικό της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.