Αίγιο: Λύνει τη σιωπή της η μάνα που πέταξε το παιδί στα σκουπίδια (βίντεο)

Αίγιο: Λύνει τη σιωπή της η μάνα που πέταξε το παιδί στα σκουπίδια (βίντεο)

Για πρώτη φορά μιλάει στην κάμερα για την υπόθεση που συγκλονίζει το Αίγιο και τη χώρα. Υποστηρίζει ότι δεν πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια. “Δεν είχα καταλάβει πως ήμουν έγκυος”. Τι δηλώνει η μητέρα της, που κάποια στιγμή διαπίστωσε πως η κόρη της είχε πάρει βάρος. Άγνωστες πτυχές της ανατριχιαστικής υπόθεσης. Σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι έρευνες.

Η γυναίκα που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό προχθές το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο. Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

«Δεν πέταξα το βρέφος στα σκουπίδια»

Για πρώτη φορά η μητέρα του νεκρού βρέφους μιλάει από το κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται. Επιμένει στην τηλεόραση του Star, ότι δεν πέταξε το βρέφος της.

«Όχι (δεν το πέταξα). Το είπα και στην αστυνομία. Δεν είχα καταλάβει ότι είμαι έγκυος» λέει η 35χρονη.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα», είπε και η μητέρα της, λέγοντας πως «ήταν παχιά. Είχε πάντα κιλά. Κόντευε τα 94 κιλά».

Η 35χρονη, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, διατηρούσε σχέση με ένα νεότερο άνδρα από τον περασμένο Ιούλιο. Είχαν ερωτική επαφή μόνο μία φορά και ανέφερε ότι στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Το χρονικό της φρίκης

Το βρέφος εντοπίστηκε προχθές σε κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα.

Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα. Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες. Λίγο αργότερα, γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης όπως φαίνεται στις εικόνες.

Η τελευταία ανάρτηση της 35χρονης

«Όλα κάποια στιγμή χάνονται» έγραψε στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook, η γυναίκα που κατηγορείται ότι γέννησε και πέταξε σε κάδο σκουπιδιών το βρέφος της. Η 35χρονη που είναι ανύπαντρη, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία η Βοήθεια», όπου πήγε μόνη με αιμορραγία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο προφίλ της στο facebook κατά διαστήματα ανέβαζε και φωτογραφίες με μωρά. Η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως το βρέφος δεν έχει καμία σχέση με τη δική της περίπτωση, καθώς υποστηρίζει πως απέβαλλε ενώ διένυε την 34η εβδομάδα κύησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.