ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Εριουργίας Τρία Άλφα Μηνάς Εφραίμογλου

Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της Εριουργίας Τρία Άλφα Μηνάς Εφραίμογλου

Πέθανε σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, ο επιχειρηματίας μικρασιατικής καταγωγής Μηνάς Δ. Εφραίμογλου, σε ηλικία 93 ετών.

Ο Μηνάς Δ. Εφραίμογλου διετέλεσε Πρόεδρος της Εριουργίας Τρία Άλφα, του Συνδέσμου Εριοβιομηχάνων Ελλάδος και Πρόεδρος της ΚΑΡΕΝΤΑ ΑΕ. Ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε θέματα εκπαίδευσης. Υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κολλεγίου Αθηνών και Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων. Το 1961 παντρεύτηκε την Αγάπη Λαναρά και απέκτησαν 5 παιδιά.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 στις 13:30 από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια παρακαλεί αντί στεφάνων να ενισχυθούν οικονομικά το ΙΕΚΕΜ (Ινστιτούτο Εκπαίδευσης του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού)#με αρ. λογαριασμού GR2401720440005044083055834 Τραπέζης Πειραιώς ή το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.