ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δήλωση «βόμβα»: «Από τις έξι και μισή, ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί, γιατί είχαμε σηκώσει drone»

Δήλωση «βόμβα»: «Από τις έξι και μισή, ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί, γιατί είχαμε σηκώσει drone»

Συνέντευξη παραχώρησε σε γνωστό ραδιοσταθμό ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας αναφερόμενος στην πυρκαγιά στο Μάτι.

«Από τις έξι και μισή, ξέραμε ότι υπάρχουν νεκροί, γιατί είχαμε σηκώσει drone», σημείωσε ο κ. Λέκκας και απέδωσε το μέγεθος της τραγωδίας στο γεγονός ότι συνέβη στην Αττική, όπου βρίσκεται το κεντρικό πολιτικό σύστημα της χώρας, το οποίο κατέρρευσε.

«Συνέβη η κατάρρευση των πάντων. Κατέρρευσαν και οι 32 υπηρεσίες, όπως και στο σεισμό του 99. Δυστυχώς, αιφνιδιαστήκαμε σαν χώρα, σαν πολιτεία, σαν πολιτική προστασία. Επικράτησαν τμήματα υπηρεσιών και αυτόβουλες ενέργειες των εθελοντών» ανέφερε.

«Φταίμε όλοι, από τον πρώτο πολίτη της χώρας, μέχρι τον τελευταίο, με την ευθύνη να επιμερίζεται», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και καθηγητής γεωλογίας και ανέφερε ως παράδειγμα την περίπτωση με τους τέσσερις ανθρώπους που βρέθηκαν απανθρακωμένοι μέσα σε αυτοκίνητο.

Όπως εξήγησε ο κ. Λέκκας, η ομάδα του οποίου ανέλυσε τα αίτια και για τους 100 θανάτους, «ο συγκεκριμένος οδηγός παραβίασε την οδηγία του τροχονόμου, να απομακρυνθεί και ανέλαβε την ευθύνη για αυτούς τους τέσσερις νεκρούς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Φταίει η έλλειψη παιδείας στη χώρα. Είμαστε ένας λαός σε παρακμή, που η κρίση μας έκανε ακόμα χειρότερους», κατέληξε ο καθηγητής, αναφερόμενος σε ένα πρόγραμμα προστασίας που έχει συντάξει ο ΟΑΣΠ, έναντι φυσικών καταστροφών, το οποίο πρότεινε στα ξενοδοχεία της Ελλάδας και δέχτηκαν μόλις τρία να το εντάξουν στις μονάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.