ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

17χρονη στην Ολλανδία πραγματοποίησε νόμιμη ευθανασία λόγω κατάθλιψης!

17χρονη στην Ολλανδία πραγματοποίησε νόμιμη ευθανασία λόγω κατάθλιψης!

Ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο είχε κακοποιηθεί σε νεαρή ηλικία πραγματοποίησε ευθανασία στο σπίτι της με τη βοήθεια ειδικών από σε ειδική κλινική στην Ολλανδία, καθώς υπέφερε από κατάθλιψη.

Τηυν πρωτοφανή αυτή είδηση αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ λέγοντας πως η Noa Pothoven πέθανε στο σπίτι της στο Άρνεμ καθώς όπως έλεγε η ζωή της ήταν ανυπόφορη πλέον και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Στην Ολλανδία η νομοθεσία επιτρέπει την πραγματοποίησε ευθανασίας ακόμη και σε παιδιά 12 ετών εάν πρώτα υπάρχει σχετική γνωμάτευση.

Αλλά λόγω κατάθλιψης είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο.

Αυτή είναι η “προοδευτική” Ευρώπη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MailOnline/status/1135909330870591488

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.