
Άνδρας κούρεψε τα μαλλιά της γυναίκας του με μαχαίρι επειδή βρήκε ερωτικό μήνυμα στο κινητό της.
Ο 44χρονος καταδικάστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στα Μάλια όπου ζει με τα ανήλικα παιδιά του.
Η 39χρονη υποστηρίζει ότι ενώ κοιμόταν απογευματινές ώρες, ο σύζυγος της ανέβηκε πάνω της και πριν προλάβει να αντιδράσει της έκοψε με το μαχαίρι το μεγαλύτερο μέρος των μαλλιών της.
Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει, μαζεύτηκαν οι γείτονες και ο 44χρονος εξαφανίστηκε για να παραδοθεί στο Αστυνομικό Τμήμα περίπου δύο ώρες μετά.
Ο ίδιος αποδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζει όμως ότι «θόλωσε» όταν βρήκε το ύποπτο μήνυμα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.