ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκ στη Χαλκίδα: Πατριός πιάστηκε να ασελγεί σε 16χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση

Σοκ στη Χαλκίδα: Πατριός πιάστηκε  να ασελγεί σε 16χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση

Μία φρικιαστική υπόθεση με θύμα ένα 16χρονο κορίτσι με νοητική στέρηση, αποκαλύφθηκε στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 42χρονος άνδρας συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στη Χαλκίδα κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της 16χρονης κόρης της συζύγου του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 42χρονη μητέρα του κοριτσιού, που είχε σχετικές υποψίες, τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι τους. Οι φόβοι της, δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν, όταν είδε στο βίντεο τον σύζυγό της να ασελγεί στην 16χρονη κόρη της.

Η γυναίκα μετέβη το πρωί της Δευτέρας στην Ασφάλεια Χαλκίδας και κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι μετά από έφοδο των αστυνομικών, παρουσία εισαγγελέα, στο σπίτι που διέμεναν. Στην κατοχή του βρέθηκαν, επίσης, ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και δύο μαχαίρια.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή Χαλκίδας και ζήτησε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eviazoom.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.