ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τα εξεταστικά κέντρα και το πρόγραμμα για τα Ειδικά Μαθήματα – Δείτε αναλυτικά

Τα εξεταστικά κέντρα και το πρόγραμμα για τα Ειδικά Μαθήματα – Δείτε αναλυτικά

Πίνακες με τα εξεταστικά κέντρα και το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2019 για τα ειδικά μαθήματα ανάρτησε στην ιστοσελίδα του το υπουργείο Παιδείας.

Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων για τους υποψηφίους, σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα που έχει εκδοθεί για τις Πανελλήνιες 2019, θα ξεκινήσει στις 21 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιουλίου.

Το υπουργείο Παιδείας -που, σημειωτέον, έχει εκδώσει ειδικές οδηγίες για την ώρα της εξέτασης- διευκρινίζει ότι για τα εξεταστικά κέντρα των μαθημάτων «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» και «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Πανελλήνιες 2019: Στο «σκαμνί» οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ το Σάββατο
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής εξετάστηκαν σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας οι απόφοιτοι των ΓΕΛ. Το υπουργείο Παιδείας ανάρτησε αρχικά τα θέματα που «έπεσαν» στα ημερήσια ΓΕΛ, ενώ ακολούθησε η δημοσιοποίηση των θεμάτων για τα εσπερινά ΓΕΛ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των Πανελληνίων 2019 που έχει εκδώσει το υπουργείο Παιδείας, αύριο, 15 Ιουνίου, παίρνουν, ξανά, σειρά οι απόφοιτοι των ΕΠΑΛ.

Τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν είναι τα εξής:

Αρχες Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ.)
Δίκτυα Υπολογιστών / Τεχνολογία Δικτύων και Επικοινωνιών (ν.4473)
Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνεις Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογες
Αρχές Βιολογικής Γεωργίας
Μηχανές Εσωτερικής Καύσης (ΜΕΚ)/ Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) (ν.4473)

  • Δείτε αναλυτικά εδώ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.