ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εσύ τι τύπος οικογενειάρχη είσαι; – Διάλεξε εικόνα και κάνε το τεστ (φωτο)

Εσύ τι τύπος οικογενειάρχη είσαι; – Διάλεξε εικόνα και κάνε το τεστ (φωτο)

Tο σημερινό τεστ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο και ταυτόχρονα διασκεδαστικό, για να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους άλλους. Να μάθετε τα συναισθήματά σας, τους φόβους και την αγάπη για την οικογένεια.

Φυσικά δεν αντικαθιστά τη γνώμη των ειδικών, αλλά μπορεί να προσφέρει σημαντικές ιδέες και ενδιαφέρουσες απαντήσεις. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και επιλέξετε αυτή που πιστεύετε ότι δεν εκπροσωπεί μια ευτυχσιμένη οικογένεια.

Οικογένεια 1:

Εάν επιλέξατε την πρώτη εικόνα δεν είστε ένα άτομο με πολύ οικογενειακό προσανατολισμό, τουλάχιστον όχι με αυτή την παραδοσιακή έννοια του όρου. Στη συγκεκριμένη εικόνα φαίνεται η μητέρα να φροντίζει το παιδί της, ενώ ο πατέρας είναι πιο αποστασιοποιημένος

Οικογένεια 2:

Όποιος επέλεξε αυτή την εικόνα είναι ένα πρόσωπο που έχει πολύ ισχυρή οικογενειακή ιδέα. Η εικόνα δείχνει τρία άτομα που είναι μαζί σαν οικογένεια, αλλά χωρίς φυσικούς δεσμούς, όπως το κράτημα χεριών.

Οικογένεια 3:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η επιλογή αυτής της εικόνας προϋποθέτει ένα δύσκολο οικογενειακό παρελθόν. Στην πραγματικότητα τι παρατηρούμε σε αυτή την εικόνα; Τρεις πολύ στενούς ανθρώπους. Οι γονείς φαίνεται να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλον και ο πατέρας να κρατά τη κόρη από το χέρι. Φαινομενικά είναι μια τέλεια εικόνα, αλλά τελικά μπορεί να κρύβει άλλα πράγματα από πίσω. Όσοι είχαν μια δύσκολη παιδική ηλικία έχουν συνεχή ανάγκη από δεσμούς. Έχουν έναν ασυνείδητο φόβο να μη χάσουν κανέναν από δίπλα τους. Και αυτό παρακινεί την επιλογή της εικόνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.