ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Έμεινε παράλυτος σε τροχαίο αλλά οι γιατροί έκαναν το θαύμα τους

Κρήτη: Έμεινε παράλυτος σε τροχαίο αλλά οι γιατροί έκαναν το θαύμα τους

Πόσο απέχει η μια χαρά από την τραγωδία; Ένα σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε χθες (15-06-2019) στη Μεσαρά με έναν 17χρονο τραυματία συγκλόνισε τους πάντες.

Ο νέος δυστυχώς, όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν παράλυτος στα κάτω άκρα, από ένα συντριπτικό κάταγμα στον 4ο θωρακικό σπόνδυλο!

Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές στιγμές με τη μητέρα του άτυχου νέου που δεν μπορούσε να αντέξει στη θέα του παράλυτου παιδιού της.

Οι γιατροί έπεσαν όλοι πάνω του. Σύμφωνα με το cretalive.gr, υποβλήθηκε αμέσως σε επείγον χειρουργείο και σήμερα φαίνεται να έχει ανακτήσει δυνάμεις ενώ είναι περισσότερο κινητικός!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και όλοι περιμένουν τα καλύτερα νέα! Οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.