ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πανελλήνιες 2019: Aύριο Τρίτη αναρτά το Λιμενικό Σώμα τον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις

Πανελλήνιες 2019: Aύριο Τρίτη αναρτά το Λιμενικό Σώμα τον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις

Αύριο, Τρίτη 18 Ιουνίου, θα αναρτήσει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τον Πίνακα Δεκτών υποψηφίων για συμμετοχή στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις (Υγειονομικά, Αθλητικά, Ψυχομετρικά) του διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, με το σύστημα των Πανελληνίων 2019.

Ο πίνακας -όπως ίσχυσε και με τα ελλιπή δικαιολογητικά- θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1 – Ε2.

Οπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα, αύριο, Τρίτη 18 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων (Π.Κ.Ε.), στο οποίο θα αναγράφεται ο τόπος και ο χρόνος παρουσιάσεως των υποψηφίων σε αυτές, οι οποίες προγραμματίζεται να εκκινήσουν εντός της τελευταίας εβδομάδας του τρέχοντος μηνός Ιουνίου και ως αναλυτικά θα καθορίζεται σε αυτό.

Να σημειωθεί ότι βάσει του προγράμματος των Πανελληνίων 2019 που έχει εκδοθεί αύριο, 18 Ιουνίου, θα εξεταστούν στη Βιολογία οι απόφοιτοι των ΓΕΛ της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε λίγες ημέρες ξεκινά και η εξέταση των ειδικών μαθημάτων των Πανελληνίων 2019 .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.