Συγκλονίζει ο σύζυγος της 56χρονης: «Όταν την είδα ήταν νεκρή την είχε διαμελίσει»

Συγκλονίζει ο σύζυγος της 56χρονης: «Όταν την είδα ήταν νεκρή την είχε διαμελίσει»

«Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε ο σύζυγος της 56χρονης που σκοτώθηκε μπροστά του όταν την παρέσυρε ένα αυτοκίνητο, καθώς εκείνη επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο άντρας που ήταν αυτόπτης μάρτυρας στον τραγικό θάνατο της γυναίκας του, είπε για την συγκλονιστική στιγμή: «Περίμενα την γυναίκα μου. Ξαφνικά άκουσα έναν δυνατό θόρυβο. Κατάλαβα ότι ένα αυτοκίνητο την είχε χτυπήσει. Έτρεξα να δω τι είχε συμβεί. Την είχε παρασύρει για αρκετά μέτρα. Όταν την είδα ήταν νεκρή. Την είχε διαμελίσει», είπε ο σύζυγος της 56χρονης μιλώντας στον Ant1.

Η γυναίκα είχε κατέβει από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο 183ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, γύρω στις 10:30 το βράδυ. Επιχείρησε να περάσει απέναντι όπου την περίμενε ο σύζυγός της, σε πάρκινγκ.

Στο σημείο που αποβιβάστηκε δεν υπάρχει διάβαση για πεζούς και η γυναίκα διέσχισε κάθετα τον δρόμο και έφτασε στη διαχωριστική νησίδα.
Όταν επιχείρησε να περάσει το δρόμο απέναντι, ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος την παρέσυρε και την σκότωσε επί τόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι αστυνομικοί της Τροχαίας ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η τραγωδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.