ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λάσπη τρέχει από τις βρύσες στη Γαστούνη – Σε απόγνωση οι κάτοικοι ενόψει καύσωνα (φωτο)

Λάσπη τρέχει από τις βρύσες στη Γαστούνη – Σε απόγνωση οι κάτοικοι ενόψει καύσωνα (φωτο)

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων της Γαστούνης, αναφορικά με την κατάσταση του νερού που τρέχει από τις βρύσες τους.

Όπως καταγγέλλουν στην εδημερίδα ”Πατρίς”, το νερό είναι ακατάλληλο και οι ίδιοι βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση καθώς όχι μόνο δεν μπορούν να το πιουν αλλά δεν είναι κατάλληλο ούτε για να το χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους.

Το νερό που τρέχει από τις βρύσες των νοικοκυριών είτε θα είναι αναμεμειγμένο να χώμα και θα βγαίνει λάσπη, είτε θα είναι θολό και θα παραπέμπει σε ούζο παρά σε νερό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι έχουν καταφύγει στην λύση των εμφιαλωμένων ακόμη για να κάνουν μπάνιο και διαμαρτύρονται έντονα για την κατάσταση που επικρατεί και ζητούν να δοθεί λύση καθώς.. το καλοκαίρι προβλέπεται πολύ δύσκολο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.