ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Εβρεχε» λίρες στο Αγρίνιο: Πέταξε από το μπαλκόνι 1.300 ευρώ και χρυσές λίρες – Τι είχε προηγηθεί μέσα στο σπίτι της…

«Εβρεχε» λίρες στο Αγρίνιο: Πέταξε από το μπαλκόνι 1.300 ευρώ και χρυσές λίρες – Τι είχε προηγηθεί μέσα στο σπίτι της…

Απίστευτα πράγματα στο Αγρίνιο. Η πρωταγωνίστρια της υπόθεσης βγήκε στο μπαλκόνι και έριξε τα χρήματα…

Τελειωμό δεν έχουν οι εξαπατήσεις πολιτών και στο Αγρίνιο. Παρά τις συνεχείς εξαρθρώσεις συμμοριών απατεώνων από τις αστυνομικές αρχές παραμένει σε έξαρση το φαινόμενο των εξαπατήσεων.

Μία μορφή του είναι τα τηλεφωνήματα για δήθεν πρόκληση θανατηφόρου τροχαίου. Μια ηλικιωμένη στο Αγρίνιο, δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστη γυναίκα η οποία της είπε πως το παιδί της σκότωσε με αυτοκίνητο μια έγκυο γυναίκα.

Για να μην το κοινοποιήσει δήθεν στα μέσα ενημέρωσης η άγνωστη ζήτησε από την 71χρονη Αγρινιώτισσα 6.000 ευρώ.

Δυστυχώς η ηλικιωμένη σοκαρισμένη και ανυποψίαστη την πάτησε. Σύμφωνα με το agrinionews.gr, συγκέντρωσε 1.300 ευρώ και 8 χρυσές λίρες και- ακολουθώντας τις οδηγίες της επιτήδειας- τα έβαλε σε σακούλα και τα πέταξε από το μπαλκόνι στο δρόμο.

Εκεί περίμενε νεαρός συνεργός που τα μάζεψε και εξαφανίστηκε. Όταν η ηλικιωμένη μίλησε με τους οικείους της συνειδητοποίησε πως εξαπατήθηκε αλλά ήταν αργά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενημερώθηκε η τοπική αστυνομία που συνεχίζει τις αναζητήσεις, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.