ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χάος στο Κορωπί: Ξυλοκόπησαν κάτοικο και έβαλαν φωτιά στο σπίτι του!

Χάος στο Κορωπί: Ξυλοκόπησαν κάτοικο και έβαλαν φωτιά στο σπίτι του!

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές ενώ η αιτία πίσω από το συμβάν φαίνεται να είναι ο καβγάς ανάμεσα στους δράστες και τον κάτοικο.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Κορωπί, συγκεκριμένα ενός 43χρονου και ενός 23χρονου για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, καθώς και για τα αδικήματα της σωματικής βλάβης και του εμπρησμού.

Όλα ξεκίνησαν μετά το φραστικό επεισόδιο που είχαν οι δράστες με κάτοικο στο Κορωπί. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες χτύπησαν κάτοικο, προξενώντας του σωματικές βλάβες, πυρπόλησαν έπειτα την κατοικία του και κατά την διαφυγή τους πυροβόλησαν στον αέρα.

Κατόπιν ερευνών των αστυνομικών δυνάμεων στα σπίτια τους, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 13 γραμμαρίων, 2 δενδρύλλια κάνναβης, 45 κυνηγετικά φυσίγγια, 6.715 ευρώ και 16 κάλυκες φυσιγγίων πυροβόλου όπλου και πολεμικού τουφεκιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον κατασχέθηκε και ένα φορτηγό, που λειτουργούσε ως μέσο μετακίνησης των δραστών. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.