ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σοβαρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα – Τραυματίστηκαν 10 παιδιά (upd)

Σοβαρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Βούλα – Τραυματίστηκαν 10 παιδιά (upd)

(Ανανέωση 16:30) Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Βούλα.

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή της Βούλας, στη συμβολή των οδών Σπετσών και Κρύνης.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες έχουν τραυματισθεί δέκα παιδιά προσχολικής ηλικίας, εκ των οποίων τα εννέα βρίσκονταν στο σχολικό, ιδιοκτησίας παιδικού σταθμού και το ένατο στο αυτοκίνητο, με το οποίο έγινε η σύγκρουση.

Τα παιδιά από το σχολικό διακομίσθηκαν στο Παίδων και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση φέρουν ελαφρά τραύματα και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία. Το δέκατο παιδί έχει διακομισθεί στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Το τροχαίο έγινε, όταν η οδηγός ενός μαύρο SUV, στο οποίο επέβαινε μαζί με τα δύο της παιδιά, παραβίασε STOP, με αποτέλεσμα να συγκρουσθεί με το σχολικό λεωφορείο.


Μεγάλη ανησυχία και κινητοποίηση στις Αρχές έχει προκαλέσει η πληροφορία πως σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στην Βούλα.

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο πως στο τροχαίο έχει εμπλακεί κι ένα σχολικό λεωφορείο! Πιο συγκεκριμένα, στην συμβολή των οδών Σπετσών και Κρήνης στην Βούλα, συγκρούστηκε ένα σχολικό λεωφορείο με ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν εννιά τραυματισμένα παιδιά, εκ των οποίων πέντε πιο σοβαρά, τα οποία μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Έχουν τραυματιστεί στο πρόσωπο, έχουν εκδορές και κάποια μέχρι και σπασμένα δόντια!

Το σχολικό χτυπήθηκε στην πίσω πλευρά του από το ΙΧ, το οποίο ήταν τύπου τζιπ και μέσα σε αυτό επέβαιναν μία μάνα με το παιδί της. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η μητέρα με το παιδί που επέβαιναν στο τζιπ δεν έχουν τραυματιστεί.

Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί πως η ζωή των παιδιών που μεταφέρονται στο νοσοκομείο δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Οι τραυματισμοί όμως στο πρόσωπο υποδεικνύουν πως ενδεχομένως κάποια από τα παιδιά να μην φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.