ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα – Ποιες είναι οι επόμενες σχολικές αργίες;

Δείτε πότε κλείνουν τα σχολεία για Χριστούγεννα – Ποιες είναι οι επόμενες σχολικές αργίες;

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και ήδη οι μαθητές μετρούν αντίστροφα για τις πρώτες μεγάλες διακοπές τους, αφού ανυπομονούν να κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι από 24 Δεκεμβρίου 2019 έως τις 6 Ιανουαρίου 2020, καθώς τα σχολεία θα είναι κλειστά, με το τελευταίο κουδούνι για το 2019 στα σχολεία να χτυπάει στις 23 Δεκεμβρίου.

Οι επόμενες σχολικές αργίες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά οι μαθητές δεν περιμένουν μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά όλες τις αργίες για να γλιτώσουν τα μαθήματα. Οι επόμενες σχολικές αργίες είναι:

  • 24η Δεκεμβρίου 2019 – 6η Ιανουαρίου 2020 (Διακοπές Χριστουγέννων),
  • 30ή Ιανουαρίου 2020 (Τριών Ιεραρχών),
  • 2α Μαρτίου 2020 (Καθαρά Δευτέρα),
  • 25η Μαρτίου 2020 (Εθνική Επέτειος),
  • 13η – 24η Απριλίου 2020 (Διακοπές Πάσχα),
  • 1η Μαΐου 2020,
  • 8η Ιουνίου 2020 (Αγίου Πνεύματος).
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.