ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τ. Λαβίδας: Έμαθε την ποινή του – Πότε αποφυλακίζεται

Τ. Λαβίδας: Έμαθε την ποινή του – Πότε αποφυλακίζεται

Σε ένα χρόνο και μία ημέρα καταδικάστηκε τελικά ο Τηλέμαχος Λαβίδας και βάσει του χρόνου που βρίσκεται ήδη στη φυλακή θα αφεθεί ελεύθερος το Σεπτέμβριο.

Ο νεαρός επιχειρηματίας είχε εμπλακεί, σύμφωνα με τις αρχές των ΗΠΑ, στο σκάνδαλο εσωτερικής πληροφόρησης που αποκαλύφθηκε πέρυσι το φθινόπωρο. Ύστερα από τρεις αναβολές, η δικαστής Ντενίζ Κόουτ επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου και μίας ημέρας, διαψεύδοντας τις αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για 6-8 χρόνια.

Η οικογένειά του υποδέχθηκε με αισθήματα σχετικής ανακούφισης την απόφαση του δικαστηρίου. Δεν αναμένεται να ισχύσει κάποιος περιορισμός μετά την αποφυλάκισή του, απλώς θα πρέπει να ενημερώνει πλέον τις αρμόδιες αρχές κάθε φορά που θα αγοράζει μετοχές ή θα εκδίδει κάποια πιστωτική κάρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τηλέμαχος Λαβίδας συνελήφθη και προφυλακίστηκε στο Μανχάταν μετά τις πληροφορίες που τον ενέπλεκαν στο σκάνδαλο χειραγώγησης μετοχών με εσωτερική πληροφόρηση. Η ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου καθυστέρησε κατά περίπου τρεις μήνες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.