ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σκηνές ολοκληρωτισμού: Βάπτισαν «πάρτυ» επτά άτομα σε ένα σπίτι για να τους κόψουν πρόστιμα

Σκηνές ολοκληρωτισμού: Βάπτισαν «πάρτυ» επτά άτομα σε  ένα σπίτι για να τους κόψουν πρόστιμα

Κάθε μέτρο έχει χαθεί πλέον, με την ΕΛ.ΑΣ. να διατάσσεται να μπαίνει σε σπίτια πολιτών προκειμένου για να τους κόψει πρόστιμο.

Και τα ΜΜΕ σπεύδουν, άκριτα και δίχως εξακρίβωση, να αποδεχθούν κάθε είδους επίσημη αιτιολόγηση, στρώνοντας το χαλί σε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.

Μα είναι δυνατόν να αποδεχτούμε ότι επτά άτομα σε ένα σπίτι θεωρείται «πάρτυ» όταν μια μέση οικογένεια είναι 4-5 άτομα; Και όμως αυτού του είδους οι τίτλοι αναπαράγονται, δημιουργώντας ασφυκτικό κλίμα στην κοινωνία και ενθαρρύνοντας την κυβέρνηση να περάσει σε ακόμη πιο σκληρά μέτρα.

Αυτό συνέβη χτές το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη καθώς το απόγευμα της Κυριακής το 100 δέχθηκε κλίση για δυνατή μουσική. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι στο διαμέρισμα είχαν πάρτι γενεθλίων.

Στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και στους έξι καλεσμένους του, πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δηλαδή «δολοφόνησαν οικονομικά» έναν άνθρωπο χωρίς λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.