Τώρα είπαν «Ναι» οι «ειδικοί» για άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων σε όλη την χώρα! – Το πρωί έλεγαν «’Οχι»!

Τώρα είπαν «Ναι» οι «ειδικοί» για άνοιγμα δημοτικών και νηπιαγωγείων σε όλη την χώρα! – Το πρωί έλεγαν «’Οχι»!

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων άναψε το «πράσινο φως» για το άνοιγμα Δημοτικών και νηπιαγωγείων τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, ακόμα και στις «κόκκινες» περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικά φορτίο, ενώ το πρωί έλεγαν «’Οχι»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πάντως, η απόφαση που πάρθηκε δεν ήταν ομόφωνη.

Αύριο, σε νέα τους συνεδρίαση αναμένεται να κάνουν εισήγηση και για το χρόνο ανοίγματος του εμπορίου. Την σχετική απόφαση αναμένεται να λάβει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά.

Με τους επιστήμονες να συναινούν στην επαναφορά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επικαιροποιώντας το σχέδιό τους, την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν:

· Νηπιαγωγεία, Δημοτικά και Ειδικά Σχολεία όλων των βαθμίδων θα λειτουργήσουν δια ζώσης.

· Επιπλέον, αύριο Παρασκευή 8 Ιανουαρίου προσέρχονται (σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο) στα σχολεία όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

· Επίσης, εκκινούν αύριο, Παρασκευή 8 Ιανουαρίου τα μαθήματα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Γυμνάσια, Λύκεια), αλλά μέσω της τηλεκπαίδευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.