Εν μέσω πανδημίας βγάζουν στο δρόμο 15 οικογένειες στο Μάτι

Εν μέσω πανδημίας βγάζουν στο δρόμο 15 οικογένειες στο Μάτι

Ακριβώς μια μέρα πριν τον εορτασμό για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία, οι πυρόπλκηκτοι στο Μάτι ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο «μαντάντο». Σύμφωνα με την επιστολή που έλαβαν από τον τον στρατό, οι κάτοικοι καλούνται να εγκαταλείψουν τα Μοτέλ του ΚΑΑΥ στον Άγιο Ανδρέα.

Κι ενώ η χώρα διανύει την πιο δύσκολη περίοδο μετά από έναν ολόκληρο χρόνο περιοριστικών μέτρων που έχουν ισοπεδώσει την οικονομία και την εργασία, οι πυρόπληκτοι έλαβαν τελεσίγραφο να αποχωρήσουν μέχρι τέλος Απριλίου.

Η επιστολή που τους «διώχνει»

«Σας γνωρίζουμε οτι παρήλθαν δύο και πλέον έτη από την καταστροφική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου 2018 στο Μάτι Αττικής.

Η Στρατιωτική Υπηρεσία εκτίμησε οτι η παρασχέθεισα υποστήριξη προς τους πληγέντες υπήρξε εξαιρετικά σημαντική, ιδιαίτερα την πρώτη περίοδο μετά την καταστροφή. Σημειώνεται οτι το μέγεθος αυτής της προσφοράς υπερέβη κάθε άλλη παρόμοια δράση της Υπηρεσίας στο παρελθόν, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Προσφοράς.



Κατόπιν των παραπάνω, αποφασίστηκε οι διαμένοντες στα Μοτέλ του ΚΑΑΥ Αγ. Ανδρέα, όπως παραδώσουν τα διατιθέμενα σε αυτούς οικήματα, το αργότερο μέχρι το τέλος Απριλίου.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία και είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία» αναφέρεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια στιγμή, φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν υπολογίζει τις οικογένειες που δεν δικαιούνται ούτε επίδομα ενοικίου και φυσικά κάνουν έκκληση για μια μικρή παράταση προκειμένου να μην ξεσπιτωθούν εν μέσω πανδημίας και lockdown.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.