ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη μαθητών για τα υποχρεωτικά self test και τη μάσκα – Ένταση με πατέρα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Κατάληψη μαθητών για τα υποχρεωτικά self test και τη μάσκα – Ένταση με πατέρα (βίντεο)

Μαθητές του Διαπολιτισμικού Γυμνασίου Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιούν κατάληψη, καθώς διαμαρτύρονται για τα υποχρεωτικά selftest.

Oι μαθητές διαμαρτύρονται για τις συνθήκες υγιεινής, ζητώντας περισσότερα αντισηπτικά, για τα self test στα οποία είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν και τις ανάλογες βεβαιώσεις που πρέπει να φέρουν.

Οι γονείς από την πλευρά τους αντιδρούν για την κατάληψη του σχολείου, ενώ η προεδρία του 15μελούς σημειώνει ότι, δεν έχει σχέση με την κατάληψη. Στο σχολείο έχει φτάσει και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., την οποία κάλεσε γείτονας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τοποθετηθεί κάδοι στην κεντρική είσοδο του σχολείου. Οι μαθητές ζητούν να σταματήσει να είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας στο σχολείο και να καταργηθούν τα self test για τους μαθητές.

Μάλιστα δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Στο διάστημα της κατάληψης σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε πατέρα ο οποίος ήταν αντίθετος προς την κατάληψη με αποτέλεσμα να εισέλθει στο προαύλιο του σχολείου και να έρθει σε λεκτική αντιπαράθεση με τους καταληψίες. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση της αστυνομίας που είχε φτάσει στο σχολείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=15&v=K1dGq11HC3w&feature=emb_title&ab_channel=GRTIMES

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.