Γλυκά Νερά: Απούσα η πολιτεία από τον τόπο μαρτυρίου της νεαρής μάνας – Λουλούδια από τους «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη

Γλυκά Νερά: Απούσα η πολιτεία από τον τόπο μαρτυρίου της νεαρής μάνας – Λουλούδια από τους «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη

Απούσα είναι μέχρι στιγμής η πολιτική ηγεσία της χώρας από τον τόπο του μαρτυρίου της νεαρής γυναίκας που στα Γλυκά Νερά στραγγαλίστηκε μπροστά στο βρέφος της από δύο αδίστακτους εγκληματίες.

Απλοί πολίτες σπεύδουν στο σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι ή μία ανθοδέσμη μπροστά στα σπίτι της άτυχης οικογένειας, που είδε την ευτυχία της να διαλύεται από δύο ανελέητα σκουπίδια.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανάμεσά τους, μοναδική ίσως εκπρόσωπος από τον πολιτικό κόσμο ήταν και μια σύζυγος και μάνα, η Γιάννα Καραδήμα. Η υποψήφια βουλευτής στην Ανατολική Αττική του κόμματος «Έλληνες» του Ηλία Κασιδιάρη, η οποία διακηρύσσει την ανάγκη νομιμοποίησης της αυτοάμυνας και της οπλοκατοχής, ειδικά για τους εγκαταλελειμμένους πολίτες αυτών των περιοχών, έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Pronews TV. Ενδεικτικό είναι ότι οι εκπρόσωποι των συστημικών μέσων που βρίσκονταν στο σημείο και έσπευσαν να της πάρουν μία δήλωση, της γύρισαν την πλάτη στο άκουσμα του κόμματος που εκπροσωπεί. Προτίμησαν προφανώς να γυρίσουν άπραγοι στα γραφεία τους, αφού κανένας άλλος πολιτικός δε βρέθηκε στο σημείο, από το να της δώσουν βήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.