Εξέλιξη-σοκ με τη γιατρό στην Λαμία – Η μητέρα της την οδήγησε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο

Εξέλιξη-σοκ με τη γιατρό στην Λαμία – Η μητέρα της την οδήγησε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν λάβει οι εξελίξεις στην υπόθεση της γιατρού από τη Λαμία που απέτρεπε πολίτες σε εμβολιαστικό κέντρο από το να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Μετά την άμεση απομάκρυνσή της από το τοπικό Κέντρο Υγείας όπου διεξάγονταν οι εμβολιασμοί, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα από την ίδια της την οικογένεια!

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τοπικά μέσα, η μητέρα της 42χρονης κατέθεσε αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της στο Αστυνομικό Τμήμα του Βόλου, καθώς ανησυχεί για την υγεία της!

Το ζήτημα έφτασε μέχρι την Εισαγγελία της Λαμίας, που σε χρόνο ρεκόρ έδωσε το «πράσινο φως» για την εξέταση της γιατρού.

Το αίτημα έγινε δεκτό και μετά από εξέταση που ακολούθησε, η 42χρονη κρίθηκε αναγκαίο να διακομιστεί σε ψυχιατρική κλινική της Αθήνας μέχρι νεοτέρας!

Θυμίζουμε πως η 42χρονη, η κίνηση της οποίας είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια στο σύνολο των ΜΜΕ της χώρας, μίλησε χθες στο STAR:

«Ενήργησα όχι ως επιστήμων, αλλά με βάση τη συνείδησή μου. Περιμένω τις αποφάσεις του διοικητή. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πώς θα αντιδράσω».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.