ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αντιδράσεις για την υποδοχή ήρωα του Τ.Καφετζή στην Ρόδο – «Πανηγυρίζει η Ελλάδα της φτώχειας και της ανεργίας»

Αντιδράσεις για την υποδοχή ήρωα του Τ.Καφετζή στην Ρόδο – «Πανηγυρίζει η Ελλάδα της φτώχειας και της ανεργίας»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εμφανίστηκε στην εκπομπή του Open «Ευτυχείτε» και σχολίασε την πανηγυρική υποδοχή του Τζέιμς Καφετζή στη Ρόδο, η οποία έγινε με βεγγαλικά, καπνογόνα και μουσική.

«Εάν αυτά τα πλάνα, σε μελλοντικές κοινωνίες, κρατηθεί αυτό το βιντεάκι και ένας ιστορικός του παρελθόντος – στο μέλλον – δει αυτά τα πλάνα από την Ελλάδα του 2021 και του πεις είναι η Ελλάδα της ανεργίας, της φτώχιας, είναι η Ελλάδα κατά τη διάρκεια μιας πανδημίας και μετά από ένα lockdown… η Ελλάδα που έχει περάσει μνημόνια… θα πει τότε ότι είναι ανιστόρητος, διότι αυτά εδώ τα πλάνα δείχνουν μια άλλη πραγματικότητα» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις σκηνές αλαλαγμού που είδαμε στην υποδοχή του James Καφετζή στη Ρόδο.

Και συνέχισε: «Εδώ αποδεικνύεται η μεγάλη δύναμη της τηλεόρασης, που ξέρει να πετάει τη μπάλα έξω για καθυστέρηση και ενώ τραβάμε και έχουμε χιλιάδες προβλήματα, μάς κάνει σημαντικό κάτι που είναι στον χώρο της ψυχαγωγίας και της παρατήρησης. Και όλα αυτά τα λέω με εκτίμηση στον Τζέημς που τον θεωρώ νικητή, έχει την αγάπη μας την εκτίμησή μας… αλλά μη χάσουμε τα αβγά και τα πασχάλια ότι όλα είναι λυμένα και ενθουσιασμένη η νεολαία λέει “αού αού αού” (το σύνθημα της μπλε ομάδας). Αυτό είναι ένα φάουλ, όχι των παιδιών, αλλά εγγενής αδυναμία της τηλεόρασης που το παίρνει το αναγορεύει και το κάνει κεντρικό και μας πετάει μέσα στη λήθη των υπαρκτών προβλημάτων».

Αρνητικά σχόλια και στα social media για την υποδοχή

Ακόμη υπήρξαν και δημοσιεύσεις στα social media που σχολίασαν αρνητικά το γεγονός της υποδοχής ενός παίκτη ριάλιτι ως ήρωα, ενώ άνθρωποι που έχουν προσφέρει στην Ελλάδα δεν έχουν λάβει ούτε την παραμικρή αναγνώριση.

Πιο συγκεκριμένα μία από τις χαρακτηριστικότερες αναρτήσεις έγραφε:

“Στην πάνω φώτο βλέπουμε πως ο κόσμος της Ρόδου υποδέχτηκε τον Τζέιμς Καφετζή ,όταν μετά από 5 μήνες επέστρεψε στο νησί αφού είχε συμμετάσχει σε ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Επί 5 μήνες δεν έκανε απολύτως τίποτα ,δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα σε κανέναν και αμειβόταν ικανοποιητικά από την παραγωγή του προγράμματος.

Αυτό το τίποτα ο κόσμος το εκτίμησε δεόντως και το υποδέχτηκε με τιμές ηγέτη .

Στην κάτω φώτο βλέπουμε τον Β.Γεωργιάδη ,μαθητή 3ης λυκείου το 2017, όταν αν κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα μαθηματικών της Βραζιλίας.

Θα θέλαμε πολύ δίπλα στην φωτογραφία του μαθητή να υπήρχε αντίστοιχη με την πρώτη φωτογραφία υποδοχής αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Βλέπετε ο Β.Γεωργιάδης έκανε ΚΑΤΙ σε αντίθεση με τον Τ.Καφετζή που δεν έκανε ΤΙΠΟΤΑ και σ αυτή τη χώρα ξέρουμε πολύ καλά να επιβραβεύουν το ΤΙΠΟΤΑ.

Έχει κάνεις αμφιβολία γιατί έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει σαν λαός και χώρα ? (από το system failure).

Υ.Γ.: Δεν είναι φαινόμενο αμιγώς Ελληνικό αλλά παγκόσμιο . Το ποστ έχει σκοπό να θίξει τις προτεραιότητες που πρέπει να βάζουμε ως εκπαιδευτικοί προωθώντας την μαθηματική σκέψη και φέρνοντας τα παιδιά σε επαφή με προσωπικότητες των μαθηματικών”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.