ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αναστάτωση στο Ηράκλειο Κρήτης: Ανήλικος απειλούσε με μαχαίρι την οικογένειά του

Αναστάτωση στο Ηράκλειο Κρήτης: Ανήλικος απειλούσε με μαχαίρι την οικογένειά του

Στο “πόδι” σηκώθηκε νωρίς το βράδυ μία ολόκληρη γειτονιά στις Μεσαμπελιές, στο Ηράκλειο από ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Πρωταγωνιστής, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti ένας ανήλικος ο οποίος για λόγους που διερευνώνται, άρχισε να απειλεί με αιχμηρό αντικείμενο την μητέρα του, τον παππού του και την αδελφή του.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α’ Αστυνομικό Τμήμα καθώς δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Άμεσης Δράσης Ηρακλείου.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες οι Αρχές κατάφεραν να βγάλουν έξω τα μέλη της οικογένειας που απειλούνταν και στη συνέχεια, εκμεταλλευόμενοι ένα λάθος του ανήλικου, τον ακινητοποίησαν.

Κάτοικοι από τα διπλανά σπίτια είχαν βγει στο δρόμο και έντρομοι παρακολουθούσαν τις εξελίξεις ενώ όπως σχολίασε αστυνομική πηγή, “ήταν ένα αρκετά δύσκολο περιστατικό αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ekriti.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.