ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επικίνδυνος επιχειρηματίας προσγειώθηκε με το ελικόπτερό του σε παραλία της Μυκόνου μέσα στουςλουόμενους

Επικίνδυνος επιχειρηματίας προσγειώθηκε με το ελικόπτερό του σε παραλία της Μυκόνου μέσα στουςλουόμενους

Επιχειρηματίας κατέβασε το ελικόπτερο στην άμμο στον Πάνορμο της Μυκόνου αιφνιδιάζοντας πελάτες και εργαζόμενους. Το ελικόπτερο σηκώθηκε από εντυπωσιακό σκάφος που μέχρι σήμερα έπλεε μεταξύ Δήλου και νήσου Ρήνειας στην Μύκονο.

Το περιστατικό συνέβη του πρωί του περασμένου Σάββατουκαι όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού, για την παράξενη αυτή ιπτάμενη μηχανή.

Στη προκειμένη περίπτωση ο χειριστής του ελικοπτέρου (πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία) μαζί με συνεπιβάτη φίλο του προσγειώθηκαν σε απόσταση λίγων μέτρων από τις ξαπλώστρες και τα τραπέζια του εστιατορίου.

Μήπως θα πρέπει να επέμβει κάποια κρατική υπηρεσία για την επιβολή σχετικού προστίμου;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.