ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πανελλήνιες 2021: Τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2021: Τα μαθήματα που εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) που θα συμμετάσχουν σήμερα στις Πανελλήνιες 2021 θα εξεταστούν στις Ηλεκτρικές Μηχανές, στις Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, στη Ναυσιπλοΐα ΙΙ και στις Ναυτικές Μηχανές.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες 2021 εξετάστηκαν στην Υγιεινή, τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, τις Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και τα Στοιχεία Μηχανών. Το iefimerida.gr που παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τη διαδικασία των εξετάσεων δημοσίευσε άμεσα τα θέματα, λίγο μετά την ανακοίνωσή τους από το υπουργείο Παιδείας (δείτε τα εδώ).

Πανελλήνιες 2021 (ΕΠΑΛ): Τα επόμενα μαθήματα

  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26/06 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26/06 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26/06 ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ II (ΜΕΚ ΙΙ)
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 26/06 ΨΗΦΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28/06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28/06 ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ 28/06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.